leven met ADHD

Welkom bij Leuk Leven met ADD :)

Welkom bij leuklevenmetadd.nl, dé website voor iedereen die een leuk leven wil met ADD, HSP of ADHD. Mijn naam is José Schrijver en ik ben de oprichter en auteur van deze website/dit blog over ADHD en ADD.

Als ervaringsdeskundige en met een aanvullende ADHD coach opleiding (bij het CIVAS), deel ik graag mijn kenns en ervaring met jou. Deze website is er voor iedereen die gezond, gelukkig en in balans wil zijn met AD(H)D, mét of zonder medicatie. De diagnose kreeg ik op 26-jarige leeftijd, toen ik bij een psycholoog terecht kwam met een burn-out. Inmiddels ben ik 34 en leef ik al ruim 5 jaar een gelukkig en gezond leven met ADD, zonder medicatie.

Mijn zoektocht naar geluk en balans met ADD zonder medicatie

Dankzij een jarenlange zoektocht heb ik balans gevonden met ADD, zonder medicatie te gebruiken. Een jaar lang was ik in therapie bij PsyQ ADHD voor Volwassenen. Gedurende dit jaar merkte ik dat medicatie voor mij niet de oplossing was. Cognitieve gedragstherapie en coaching waren heel waardevol voor mij, maar ik was na dit jaar therapie nog niet tevreden. Daarom ging ik op reis naar Nieuw Zeeland, om mezelf te herontdekken. Hier zocht en vond ik manieren om me nóg beter te voelen.

jose schrijver ADHD blog

Ik ontdekte de invloed van voeding en supplementen op mijn brein en op mijn lichaam. Daarnaast merkte ik dat Mindfulness en yoga voor mij essentieel zijn om me goed te voelen en om te kunnen functioneren met ADD. Op het gebied van werk/carriere vond ik nooit mijn draai. Tijdens mijn jaar in Nieuw Zeeland besloot ik om als freelancer aan de slag te gaan. Dit was iets wat ik al jaren in mijn hoofd had, maar nooit durfde ik de sprong te wagen. Ik doopte mezelf om tot (semi) digital nomad, als SEO specialist, online tekstschrijver en blogger. Inmiddels reis ik graag de wereld over, en neem ik mijn werk gewoon met me mee. Heerlijk, die vrijheid, ik zou het nooit meer anders willen!

Waarom leuklevenmetadd.nl?

ADD en ADHD worden vaak benaderd als een stoornis. ADD staat namelijk voor ‘attention deficit disorder’, oftewel aandachtstekortstoornis en bij ADHD komt daar ook hyperactiviteit bij. Met deze website wil ik laten zien dat ADD en ADHD in de medische wereld misschien als stoornissen worden benaderd, maar dat dit niet hoeft te betekenen dat dit voor jou ook zo is.

Na mijn jarenlange zoektocht zie ik ADD niet meer als een stoornis, maar als een kracht. Wij hebben namelijk niet alleen eigenschappen die het leven soms wat lastiger maken, maar ook een heleboel waardevolle en positieve eigenschappen waarmee we veel kunnen bereiken. Ik zou het tof vinden als ik mensen met ADD kan helpen naar een gezond en gelukkig leven met ADD. Daarom ben ik deze website gestart.

Ga je mee op ADD-avontuur richting geluk, balans, zelfvertrouwen en gezondheid?

Liefs,

Jose

Neem contact met mij op

Kom ik contact met één van onze HSP/AD(H)D coaches

Lees de Privacy Policy

Leuk Leven met ADD is opgericht door José Schrijver – Tekst & Communicatie

KVK-NUMMER 71359117

BTW-IDENTIFICATIENUMMER: NL001795325B20