Op zoek naar een ADHD coach, HSP coach of ADD coach?

Ben jij er klaar voor om de regie te nemen over je leven, en om op een gezonde en duurzame manier aan de slag te gaan met jouw unieke brein? Leuk Leven met ADD werkt samen met een tof team van enthousiaste coaches, die ieder hun eigen stijl van coachen en specialisme hebben. Of jij nu een ADHD coach, HSP coach of ADD coach zoekt, al deze coaches hebben een vergelijkbare visie. Zij zien jou niet als iemand met een stoornis, maar als iemand met een uniek brein, vol mogelijkheden.

Het team van ADHD, ADD en HSP coaches is hier voor jou als jij:

  • het beste wil halen uit jouw unieke brein & wil stralen met je ADHD, ADD of HSP;
  • met meer focus, richting, balans en zelfvertrouwen wil leven;
  • op een duurzame & gezonde manier wil leren omgaan met jouw uitdagingen;
  • volledig in je kracht wil komen met ADD, ADHD of HSP.

Neem jij de regie over jouw leven? Bekijk de profielen van het team van coaches en kijk wie het beste bij jou past!


Danielle is HSP, ADD en ADHD loopbaancoach

Loop jij als AD(H)D’er of HSP’er vast in je carrière? Heb jij het gevoel dat je meer kunt, maar dat je tegen dingen aanloopt die jou belemmeren in je loopbaan? Zou jij meer grip, rust en overzicht willen ervaren en een duidelijke richting hebben in je carrière?

Danielle is loopbaancoach voor mensen met AD(H)D en HSP. Vanuit haar eigen ervaring met ADHD en de behoefte om verbinding te voelen hielp zij al vele volwassenen met AD(H)D en HSP.  Dit doet zij met enthousiasme, positieve energie en altijd vanuit begrip, herkenning en met kwetsbaarheid. Vul het formulier in en plan een gratis inspiratiesessie met Danielle (zolang ze plek heeft).