Persoonlijke ADD verhalen

Toen ik de diagnose ADD kreeg ging ik meteen op zoek naar ADD ervaringsverhalen. Ik wilde weten hoe het leven er nou eigenlijk uitziet van iemand met ADD. Op deze pagina vind je een overzicht van alle blog-artikelen met ADD verhalen.

ADD verhalen: alle blog-artikelen

Op zoek naar ADD verhalen

Heb jij zelf ADD, ADHD of ben je HSP en wil je jouw verhaal delen? Neem contact met mij op via info@leuklevenmetadd.nl. Ik ben namelijk altijd op zoek naar leuke gastbloggers die hun ADD ervaringsverhalen willen delen.

add verhalen, add ervaringsverhalen
Dit ben ik met mijn lieve moedertje, die me kwam opzoeken in Portugal.

Deel jouw ADD ervaringsverhalen hieronder

Als jij geen gastblog wil schrijven, dan zou ik het super tof vinden als jij een bijzonder, mooi of juist verdrietige ADD verhaal wil delen onder één van mijn blogs.

Ben jij op zoek naar nog meer ADHD, HSP of ADD verhalen?

De komende tijd komen er natuurlijk meer ADD ervaringsverhalen bij, maar als jij op zoek bent naar gelijkgestemden (ik vind ‘lotgenoten’ niet zo’n fijn woord), dan vind je het vast leuk om lid te worden van de Wandering Minds Community, voor iedereen met een uniek brein. Zie ik jou daar, en wil je ook jouw AD(H)D/HSP verhaal delen?