orthomoleculair adhd therapeut ingrid kriek

Ingrid, orthomoleculair therapeut

Hi, ik ben Ingrid Kriek en op het moment dat ik ontdekte dat ik ADD had, vielen vele puzzelstukjes op zijn plek. Eindelijk kon ik het beesie een naam geven en dat voelde goed.

Maar omdat ik al jarenlang zo gezond mogelijk probeerde te leven en zo min mogelijk medicijnen gebruikte, stond het gebruik van AD(H)D-medicatie, mij tegen.

Ik heb dus gezocht naar een methode om op een ANDERE, meer NATUURLIJKE manier met mijn ADD om te gaan.

Ingrid Kriek

Expertise: Orthomoleculair therapeut (kPNI), BrainQ therapeut +, Hormoonfactor trainer, Heartmathcoach, Neuro4profiel coach.

Na veel lezen, studeren en diverse opleidingen heb ik een methode ontwikkeld die goed voor mij werkt. En die methode wil ik heel graag met jou delen.

AD(H)D Anders programma

Het AD(H)D Anders programma stimuleert jou op een andere manier naar je AD(H)D-klachten te kijken, waardoor je geen medicatie (meer) nodig hebt om jouw dag zonder chaos te laten verlopen en jouw brein tot rust te brengen.

Ik noem mezelf nu Dé AD(H)D-coach voor vrouwen die op zoek zijn naar een ‘andere’ remedie waardoor zij hun AD(H)D, met al zijn positieve en mooie kanten, als hun kracht kunnen gaan gebruiken.

Met het AD(H)D Anders programma krijg je een echt persoonlijk, op jouw AD(H)D-brein geschreven natuurlijke, lange termijn oplossing. Zo word jij de regisseur over jouw AD(H)D-klachten maakt.  

orthomoleculair add adhd coach ingrid kriek

Gratis kennismakingssessie

Laat mij je helpen om op een natuurlijke en duurzame manier je AD(H)D weer op de rit te krijgen en boek een gratis kennismakingsessie.