methylfenidaat kopen
ADD problemen

Ritalin of Methylfenidaat kopen, dit moet je weten!

Steeds meer mensen willen Methylfenidaat kopen. Vooral bij studenten is dit middel – dat ook wel Ritalin heet – populair. Methylfenidaat wordt voorgeschreven aan mensen die ADHD of ADD hebben, en het kan je helpen bij focus en concentratie. Ritalin (methylfenidaat) krijg je op doktersrecept, maar steeds meer mensen willen methylfenidaat kopen zonder recept.

Kun je Ritalin of methylfenidaat kopen zonder recept, en zo ja, waar kun je dit het beste doen? Wat zijn de voor- en nadelen van Ritalin/methylfenidaat en is er misschien een (beter) alternatief?

Hier vind je antwoorden, én een link naar de webshop waar je je concentratiepillen kunt kopen.

Wat is methylfenidaat (Ritalin)?

Methylfenidaat is een middel dat voorgeschreven wordt aan mensen met ADHD en ADD. Een andere naam voor Methylfenidaat is Ritalin. Het middel stimuleert het centrale zenuwstelsel. Doordat chemicaliën in de hersenen en zenuwen worden beïnvloed, kan het middel een positieve bijdrage leveren aan hyperactiviteit, impulscontrole en concentratie. Om de laatste reden willen vooral veel studenten Ritalin kopen.

Methylfenidaat helpt veel mensen met ADHD en ADD, maar er zijn ook bijwerkingen.

Toen ik net de diagnose ADD had gekregen heb ik een jaar lang medicatie gebruikt, waaronder methylfenidaat/Ritalin. Helaas waren de bijwerkingen voor mij sterker dan de positieve effecten. Mijn hartslag was enorm hoog, wanneer het uitwerkte voelde ik me 1-2 uur verschrikkelijk (depressief, geirriteerd, misselijk), ik had een droge mond, at heel weinig, voelde me afgevlakt en uiteindelijk moest ik stoppen omdat mijn nieren aangetast bleken te zijn.

Ritalin of methylfenidaat kopen, legaal?

Het is mogelijk om online methylfenidaat of Ritalin te kopen met Bitcoins. Maar hoe populair methylfenidaat ook is, het middel staat op lijst 1 van de opiumwet als harddrugs. Het is dus strafbaar om methylfenidaat of Ritalin te (ver)kopen.

ritalin en methylfenidaat kopen
Photo by Reproductive Health Supplies Coalition on Unsplash

Toch Ritalin/methylfenidaat kopen?

Veel studenten worstelen met hun focus en concentratie, en gaan dus toch op zoek naar een plek waar zij methylfenidaat kunnen kopen. Misschien is dit wel begrijpelijk, want het kan je enorm helpen bij je concentratie. Maar het is dus geen goed idee om (illegaal) methylfenidaat te kopen. Zeker wanneer je dit middel niet voorgeschreven krijgt door een arts, moet je rekening houden met mogelijke nare bijwerkingen.

Is Ritalin/methylfenidaat veilig?

Als je verslavingsgevoelig bent is het helemaal geen goed idee om methylfenidaat te gebruiken, want dit middel kan verslavend zijn. Ook als je worstelt met depressie, angst en stress, kan methylfenidaat voor nare bijwerkingen zorgen.

Gelukkig zijn er alternatieven voor methylfenidaat/Ritalin, die je volledig legaal kunt kopen en een stuk minder schadelijk zijn voor je lichaam. Deze alternatieven zijn 100% natuurlijk, niet verslavend en de meeste mensen ervaren geen bijwerkingen.

Een alternatief voor methylfenidaat of Ritalin kopen

Er is steeds meer aandacht voor natuurlijke supplementen, ook door mensen met ADHD of ADD. Omdat medicatie vaak toch vervelende bijwerkingen geeft, gaan ADHD’ers op zoek naar alternatieven. En er zijn inmiddels heel wat zeer effectieve alternatieven voor Ritalin/methylfenidaat op de markt. Deze alternatieven bevatten natuurlijke ingredienten zoals bijvoorbeeld L-theanine, Rhodiola, Blauw Glidkruid, Cafeine en Ginseng.

Als volwassene met ADD gebruik ik inmiddels ook natuurlijke supplementen. Onlangs ben ik gestart met een Orthomoleculair Therapeut om te achterhalen welke supplementen voor mij op de lange termijn het beste werken, maar daarvoor gebruikte in ‘huis tuin en keukenproducten’ die ook prima werkten. Hier vind je de supplementen die ik heb gebruikt voor betere focus en concentratie. Alfa Focus was voor mij te sterk, ik had meer baat bij Breinboost en Concentratieboost.


Natuurlijke studiepillen kopen

Wil jij effectieve en 100% natuurlijke pillen kopen om beter te kunnen studeren, of je beter te kunnen focussen? Kies één van de supplementen uit de webshop. De combinatie van Alfa Focus + omega 3 werkt het sterkst, Breinboost en Concentratieboost werken iets subtieler.


Betere concentratie dankzij een gezonde levensstijl, zonder Ritalin/methylfenidaat

Onderschat ook niet wat een gezonde levensstijl voor invloed heeft op de mate waarin jij je kunt concentreren. Als je gezond eet – voldoende groente en fruit, voldoende gezonde vetten en eiwitten, geen geraffineerde suiker, niet teveel koffie en geen energiedrankjes – goed slaapt, genoeg rust neemt, aan lichaamsbeweging doet, etc., is jouw brein veel beter in staat om ‘lastige klussen te klaren’ zoals een examen. Op deze manier heb je helemaal geen pilletje zoals Ritalin of methylfenidaat nodig.

Vind hier tips om beter te kunnen studeren

Ritalin kopen methylfenidaat
Photo by LUM3N on Unsplash

Natuurlijke studiepillen kopen

Wil jij effectieve en 100% natuurlijke pillen kopen om beter te kunnen studeren, of je beter te kunnen focussen? Kies één van de supplementen uit de webshop. De combinatie van Alfa Focus + omega 3 werkt het sterkst, Breinboost en Concentratieboost werken iets subtieler.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *