meditatie kussen add en mediteren
Must haves bij ADHD/ADD/HSP

ADD must have: het meditatie kussen

In verschillende artikelen had ik het over het belang van yoga en meditatie voor mensen met ADD. Waar ik het in het begin maar vaag en zweverig vond, kan ik me nu geen leven meer voorstellen zonder meditatie. Daarom vandaag in de spotlight: het meditatie kussen. Een must have voor iedereen die ADD heeft en comfortabel wil mediteren.

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau aan jezelf of aan jouw vriend(in), dochter, zoon, zus of partner met ADD? Ga op zoek naar een mooi meditatie kussen.

Verbeter je ADD leven door te mediteren

Mediteren is fantastisch voor mensen met ADD. Hoewel het in het begin kan voelen als een enorme struggle, verbetert het de kwaliteit van je leven in veel opzichten.

Niet alleen train je je focus en concentratie door te mediteren (meditatie zorgt letterlijk voor positieve veranderingen in de hersenen), je zorgt er ook voor dat je meer rust en ruimte ervaart. Mediteren geeft je duidelijkheid, overzicht en inzicht.

Verschillende onderzoeken tonen aan dat meditatie (of Mindfulness) bij ADD en ADHD voor zeer positieve resultaten zorgt.

Meditatie kussen ADD
Mediteren kan thuis, op een comfortabel kussen, maar bijvoorbeeld ook op het strand of in het bos.

Meditatie kussen kopen

Wil jij een meditatie kussen kopen, voor jezelf of voor jouw partner/kind of vriend(in) met ADD? Bij Bol.com verkopen ze verschillende meditatiekussens, waarvan één duurzame variant van kurk. Wil je iets minder geld uitgeven heeft Bol heel veel andere opties voor meditatie kussens. Kies een kleur en variant die bij jou past.

Heb je de andere ADD must haves al gezien?

Misschien vind je dit ook interessant:

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een product via de link koopt, steun je leuklevenmetadd.nl. Super bedankt daarvoor 🙂 Natuurlijk promoot ik alleen artikelen waar ik achter sta. Ik ben een wannabe-minimalist en zal altijd aanbevelen om een product alleen te kopen wanneer het écht iets toevoegt aan je leven. Of zoals Marie Kondo zou vragen: ‘does it spark joy?’ 😉

José Schrijver

Wandering Mind, dromer, digital nomad | Ervaringsdeskundige: kreeg ADD-diagnose op 26-jarige leeftijd tijdens een burn-out | holistische visie op ADHD | medicatie-vrij

2 reacties

  • Evelyne

    Hey José, fijne blog heb je hier! Ik kom graag terug 🙂 Ooh ja, mocht je het zien zitten, je kunt komen gastbloggen 😉 Bedankt voor het duwtje die je me gaf 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *