LTO3 supplement vervanger

LTO3 bij ADHD: werking, ervaringen en betaalbaar alternatief

Wil jij LTO3 kopen omdat je last hebt van ADD, ADHD, angsten, stress, slapeloosheid of autisme? Of ben je hooggevoelig (HSP) of depressief? Steeds meer volwassenen met diagnoses zoals ADHD en depressie of ouders kiezen voor een natuurlijk alternatief voor medicatie. Is LTO3 kopen een goede keuze? Lees snel verder.

Je vindt hier alle informatie over de werking van LTO3, ervaringen met LTO3, kinderen en LTO3 én een goedkoper alternatief voor LTO3. Steeds meer mensen willen LTO3 kopen in Duitsland, maar er is ook een ander goedkoper alternatief. Ben je nieuwsgierig? Lees snel verder!

Let op: Ik ben geen arts, voedingsdeskundige of specialist. Dit artikel is geschreven op basis van ervaring en externe bronnen. De informatie in dit artikel is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Neem bij vragen altijd contact op met een arts of andere gekwalificeerde zorgverlener. Een supplement dient als aanvulling en is geen vervanging voor een gezonde levensstijl.

Wat is LTO3?

LTO3 is een natuurlijk supplement dat kan helpen bij angst, stress, paniek en symptomen van ADHD en ADD. Dit supplement bevordert de concentratie, verbetert de kwaliteit van je slaap en daarnaast zorgt LTO3 ervoor dat je je beter kunt ontspannen, aldus de producent van LTO3.

LTO3 kopen? Dit zijn de ingrediënten van LTO3

Het supplement LTO3 bestaat uit 3 ingrediënten, namelijk L-Theanine, viskuitextract (sementis) en blauw glidkruid. Vandaar de naam LTO3. Deze krachtige formule heeft volgens de producent een positieve invloed op de hersenen en het zenuwstelsel.

L-theanine

L-theanine komt voor in de bladeren van thee en staat bekend als het aminozuur met een ontspannende werking. Het wordt gebruikt voor het verminderen van angst, stress, depressie, schizofrenie en ADHD <note>Ortho Health Foundation https://www.sohf.nl/nutrient/l-theanine</note>. L-theanine vind je ook in andere (rustgevende) supplementen, of je kunt het in pure vorm gebruiken.

Viskuitextract

Viskuitextract (ook wel sementis genoemd) is een aftreksel van wilde haringkuit. Omdat viskuitextract rijk is aan Omega 3 en Omega 6 vetzuren, past dit goed in een dieet voor kinderen en volwassenen met ADHD. Deze Omega vetzuren hebben namelijk een positieve invloed op de hersenen. Sterker nog: dit zijn essentiële voedingsstoffen voor de ontwikkeling en de functie van de hersenen. Onderzoek suggereert een belangrijk rol voor omega-3 bij ADHD, autisme en andere psychische aandoeningen. Meer onderzoek is nodig, maar voedingssupplementen met visoliën (die EPA en DHA bevatten) lijken ADHD-gerelateerde symptomen te verlichten. Gezien hun relatieve veiligheid en algemene gezondheidsvoordelen, bieden omega-3-vetzuren een veelbelovende complementaire benadering van standaardbehandelingen (Richardson, 2006).

Ook een literatuurstudie uit 2016 suggereert dat Omega-3 vetzuren kunnen bijdragen aan een succesvolle behandeling van ADHD-symptomen. Er zijn aanwijzingen dat een behandeling met Omega-3 vetzuren zoals viskuitextract een positief effect heeft op ADHD, maar hieraan moet wel worden toegevoegd dat een behandeling mogelijk effectiever is voorpatiënten met mildere symptomen.

Blauw Glidkruid

Naar het effect van Blauw glidkruid op ADHD is geen onderzoek gedaan, maar gesuggereerd wordt dat Glidkruid (scutellaria lateriflora) een kalmerende werking heeft op het zenuwstelsel. Glidkruid is een plant uit de lipbloemfamilie en het is vooral het bovenste gedeelte van de plant dat stress en angst kan helpen verminderen. De fabrikant van LTO3 zegt dat Glidkruid zenuwpijn en slapeloosheid vermindert.

Werking LT03

Veel mensen vragen zich af wat de werking is van LTO3. Het voedingssupplement LTO3 voorziet de hersenen van de voeding die ze nodig hebben voor concentratie en focus. Ook helpt het volwassenen en kinderen om de mentale scherpte te hebben die ze zoeken. LTO3 stimuleert van nature gezonde hersensignalen. Het supplement veroorzaakt ontspanning zonder slaperigheid of moeheid. Niet alleen verbetert de LTO3 de concentratie, maar daarmee ook het leervermogen. Daarnaast kan LTO3 stress en angst verminderen. Steeds meer mensen ervaren dat LTO3 een zeer positieve werking heeft op symptomen van ADD, ADHD, depressie en asperger.

LTO3 als vervanger van Ritalin?

De formule LTO3 wordt steeds vaker beschouwd als natuurlijke vervanger voor Ritalin, Concerta of andere ADHD medicatie. Sommige mensen die LTO3 gebruiken kunnen de medicatie afbouwen en uiteindelijk zelfs stoppen. Het is niet bewezen dat LTO3 een goede vervanger is van Ritalin of Concerta. Het positieve effect van deze medicatie is wel bewezen, maar sommige mensen hebben last van vervelende bijwerkingen.

Mocht je LTO3 willen proberen naast medicatiegebruik, bespreek dit dan met je arts.

Goedkoop alternatief voor LTO3 bestellen

Deze krachtige combinatie van supplementen, met als ingrediënten (o.a.) L-theanine, Omega 3 en blauw glidkruid is een betaalbaar en goed alternatief voor LTO3. Deze supplementen bevatten namelijk exact dezelfde ingrediënten als LT03, maar zijn een stuk goedkoper dan LTO3

LTO3 kopen? Gebruik de juiste dosering LTO3

Als je LTO3 gaat kopen en gebruiken vraag je je natuurlijk af welke dosering het beste is. Het algemene aanbevolen gebruik voor volwassenen is dagelijks 3 capsules LTO3, 10 minuten voor de maaltijd in te nemen. Neem LTO3 in op een lege maag. De capsules kunnen worden geopend en worden toegevoegd aan vloeibare (suikervrije!) dranken en etenswaren zoals water en (zuivelvrije) smoothies. Sommige vormen van LTO3 zijn smaakloos. Ga je LTO3 bestellen? Let er dan op of je de smaakloze variant koopt, als je dit belangrijk vindt.

Let op: neem nooit meer dan 4 capsules LTO3 per 12 uur zonder een arts te raadplegen.

lto3 bestellen ervaringen

LTO3: hoe te gebruiken?

LTO3 wordt geleverd als een poeder in capsules. Deze capsules kun je innemene met water, maar je kunt de poeder er ook makkelijk uithalen om de LTO3 met water te mixen.

Neem LTO3 niet in combinatie met suiker & zuivel

Als je de capsules LTO3 inneemt, is het belangrijk om gedurende een uur daarna geen suiker of zuilvel te nuttigen. Zuivelproducten laten een dunne laag achter op de darm die de opname van LTO3 verhindert. Suiker zorgt ervoor dat het LTO3 supplement niet werkt.

LTO3 kopen voor kinderen

“Is LTO3 veilig voor kinderen?”, vragen veel ouders zich af. Er is geen informatie bekend dat zegt dat LTO3 niet veilig zou zijn voor kinderen. Maar helaas is er nog weinig onderzoek gedaan naar LTO3 voor volwassenen en kinderen. Wel bestaat LTO3 uit 100% natuurlijke ingrediënten die je ook terugvindt in voeding.

Kinderen (vanaf 3 jaar) kunnen LTO3 gebruiken, staat in de bijsluiters. In sommige bijsluiters staat dat de aanbeveling is om eerst een arts te raadplegen, alvorens LTO3 te gebruiken bij kinderen onder de 18 jaar.

lto3 kopen kinderen

Wanneer het kind lichter is dan 45 kilogram is de aanbevolen dosering 2 capsules per dag. Is je kind zwaarder dan 45 kg, dan is de aanbevolen dosering 3 capsules (Bron: Energetic Nutrition). Wanneer je je kind supplementen laat proberen, is het altijd verstandig om dit in overleg met een arts of specialist (bijvoorbeeld een orthomoleculair therapeut) te doen.

Het effect van LTO3: Wanneer merk je dat LTO3 werkt?

Het effect van LTO3 is bij sommige mensen al voelbaar na 30 tot 40 minuten en het houdt 8 tot 12 uur aan. De meeste mensen ervaren resultaten op de eerste dag, maar in sommige gevallen kan het 2 tot 15 dagen duren voordat de positieve resultaten worden gevoeld. Wees geduldig en geef je lichaam de tijd om vertrouwd te raken met LTO3. LTO3 is een natuurlijk product en het werkt niet op dezelfde manier (en met dezelfde snelheid) als chemische producten.

Ben je te ontspannen na het gebruik van LTO3? Neem de volgende dag een capsule minder.

LTO3 kopen in Duitsland
Volledig ontspannen en gefocust met LTO3.

LTO3 kopen? Dit zijn de bijwerkingen

Voordat je LTO3 gaat kopen is het belangrijk om te weten welke bijwerkingen je kunt verwachten. LTO3 is een natuurlijk product en voor zover bekend zijn er geen bijwerkingen of contra-indicaties. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de aanbevolen dagelijkse dosering LTO 3 niet overschrijdt.

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en personen met een bekende medische aandoening dienen een arts te raadplegen alvorens ze LTO3 gebruiken. Het gebruik van medicijnen of andere voedingssupplementen die slaperigheid veroorzaken in combinatie met LTO3, wordt niet aanbevolen.

Ervaringen LTO3

Veel mensen zoeken op ‘ervaringen LTO3'. Dit is logisch, want het is een prijzig product, en je wilt natuurlijk wel weten of het je écht kan helpen. In de Facebookgroep Wandering Minds Community wordt er regelmatig over LTO3 gesproken. Meestal zijn de ervaringen positief, maar niet altijd. Sommige mensen ervaren geen positieve of negatieve verandering. Daarom stoppen sommigen met het gebruik van LTO3. Wat ik regelmatig zie is dat mensen al na een week stoppen met het gebruik van LTO3, maar andere mensen geven aan dat het wat tijd nodig heeft voordat het effect merkbaar wordt.

Eigen ervaring met LTO3: probeer het uit!

Zelf heb ik geen ervaring met LTO3, omdat ik andere supplementen gebruik op advies van een orthomoleculaire therapeut. Als je echt wilt weten of LTO3 voor jou werkt, zul je het moeten proberen. Of misschien wil je het goedkopere alternatief voor LTO3 proberen; een supplement met exact dezelfde ingrediënten als LTO3.

Wanneer je op internet gaat zoeken naar ervaringen met LTO3 vind je veel positieve reviews. Zie bijvoorbeeld onderstaande LTO3 reviews (vertaald vanaf Amazon).

Lt03 kopen en ervaringen

Ervaringen met LTO3 (vertaald)

5,0 van de 5 sterren

Ik moet zeggen dat LTO 3 het beste natuurlijke supplement is dat ik heb gebruikt voor focus

Ik ben 28 jaar oud en heb het grootste deel van mijn leven geworsteld met ADHD (gediagnosticeerd toen ik 12 was). Nadat ik recepten en andere alternatieve dingen heb geprobeerd, moet ik zeggen dat dit, LT0 3 het beste natuurlijke supplement is dat ik heb gebruikt voor focus. Het is geen ‘magische pil' – de effecten zijn ietwat subtiel maar erg nuttig. Ik neem de 3 pillen meestal 's ochtends in met een kopje koffie of twee. Ik heb de afgelopen 4 maanden elke maand een fles gekocht en zal de komende jaren LTO 3 bestellen.

5,0 van de 5 sterren

Mijn zoon gebruikt sinds de kleuterschool medicijnen voor zijn ADHD. We hebben veel verschillende medicijnen en combo's geprobeerd. Toch veroorzaakte elk medicijn tics, wat tot een blijvende bijwerking kon leiden. Na veel onderzoek te hebben gedaan en talloze forums en artikelen te hebben gelezen, koos ik voor LTO3. Ik had zijn leraren niet verteld dat hij met LTO 3 begon. Binnen een week kreeg ik te horen dat hij zich eigenlijk in de klas concentreerde en zelfs meedeed! Ik kon het niet geloven. Ben super onder de indruk. Ik heb zojuist een tweede fles LTO 3 besteld, zodat we niet opraken en een vervaldag hebben.

Nadelen van LTO3

LTO3 is een natuurlijk supplement dat weinig bijwerkingen geeft. Maar er kleven ook nadelen aan LTO3. Eén van de nadelen is dat het supplement erg duur is. Daarnaast wordt het in de meeste gevallen niet vergoed door de zorgverzekering. Wat ook een bezwaar kan zijn is het gebrekkige wetenschappelijke onderzoek dat is gedaan naar LTO3 en de ingredienten van LTO3.

LTO3 kopen in Duitsland

Misschien ben je ervan overtuigd dat LTO3 iets voor jou kan betekenen en ga je LTO3 kopen. Als vervanger van traditionele ADHD medicatie, of gewoon als natuurlijke optie voor meer concentratie, focus, ontspanning en betere slaap. Het middel LTO3 is helaas wat prijzig, daarom kiezen steeds meer mensen voor een goedkoper alternatief voor LTO3. Anderen willen LTO3 kopen in Duitsland.

LTO3 kopen in Duitsland ervaringen
Voel je ontspannen en energiek tegelijk met LTO 3.

Goedkoper alternatief voor LT0 3 bestellen

LTO3 kopen in Duitsland is een optie, maar je kunt ook kiezen voor een goedkoper alternatief voor LTO3. Dit middel heeft dezelfde ingredienten als LTo3, namelijk L-theanine, omega 3 en blauw glidkruid. In plaats van visolie hebben ze nu ook plantaardige Algenolie (vegan DHA), perfect als je (zo veel mogelijk) veganistisch eet, zoals ik.

LTO3 kopen? Bestel LTO3 vervanger

Deze succesvolle combinatie van supplementen is een goede en betaalbare vervanger voor LTO3. Ingredienten: L-theanine, Omega 3 en blauw glidkruid. Deze supplementen bevatten samen exact dezelfde ingrediënten als LT03.

Wat is jouw ervaring met LTO3?

Steeds meer mensen met ADHD, ADD of autisme gaan op zoek naar alternatieven voor medicatie. Heb jij ervaring met het gebruik van LTO3? Wat was jouw ervaring? Hoelang duurde het voordat de LTO 3 werkte, en gebruik je nog steeds LTO3? Hoe helpt het jou? Deel het in de comments! 🙂

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een product via de link koopt, steun je Wandering Minds. Super bedankt daarvoor  Natuurlijk promoten wij alleen artikelen wawe achter staan en betaal jij niets extra’s. Wij zijn wannabe-minimalists en raden aan om een product alleen te kopen wanneer het écht iets toevoegt aan je leven.

lto3 bestellen in duitsland ervaringen

lto 3 bestellen supplement
Super focus dankzij LTO 3
 

Hey, jij daar!

Volg ons op de socials voor meer tips, ervaringsverhalen en een dosis extra inspiratie voor je Unieke Brein. Wil je je verbinden met gelijkgestemden? Onze community is een veilige plek waar je ervaringen deelt, vragen stelt & nieuwe vrienden maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top