lto3 bestellen ervaringen dosering bijwerkingen
Natuurlijk gezond leven,  Supplementen bij ADHD/ADD/HSP,  Tips en oplossingen bij ADHD/ADD/HSP

Ga jij LTO3 bestellen? Lees eerst dit. Alles over LTO3 kopen, werking, ervaring en betaalbaar alternatief

Heb jij ADD, ADHD, autisme of ben je HSP of depressief? Dan wil je misschien wel LTO3 bestellen. Steeds meer mensen met diagnoses zoals ADHD en ADD, kiezen voor een natuurlijk alternatief voor medicatie. Ga jij LTO3 kopen? Lees eerst dit artikel. Je vindt hier alle informatie over de werking van LTO3, LTO3 ervaringen, kinderen en LTO3 én een goedkoper alternatief voor LTO3. Steeds meer mensen willen LTO3 kopen in Duitsland, maar er is ook een ander goedkoper alternatief. Ben je nieuwsgierig? Lees snel verder!

Let op: Ik ben geen arts, voedingsdeskundige of specialist. Dit artikel is geschreven op basis van ervaring en externe bronnen. De informatie in dit artikel is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Neem bij vragen altijd contact op met een arts of andere gekwalificeerde zorgverlener. Een supplement dient als aanvulling en is geen vervanging voor een gezonde levensstijl.

Table Of Contents

Wat is LTO3?

LTO3 is een natuurlijk supplement dat helpt bij angst, stress, paniek en symptomen van ADHD en ADD. Dit supplement bevordert de concentratie, verbetert de kwaliteit van je slaap en daarnaast zorgt LTO 3 ervoor dat je je beter kunt ontspannen.

LTO3 kopen? Dit zijn de ingrediënten LTO3

Het supplement LTO3 bestaat uit 3 ingrediënten, namelijk L-Theanine, viskuitextract (sementis) en blauw glidkruid. Vandaar de naam LTO3.

Werking LT03

Veel mensen vragen zich af wat de werking is van LTO3. Het voedingssupplement LTO3 voorziet de hersenen van de voeding die ze nodig hebben voor concentratie en focus. Ook helpt het volwassenen en kinderen om de mentale scherpte te hebben die ze zoeken. LTO3 stimuleert van nature gezonde hersensignalen. Het veroorzaakt ontspanning zonder slaperigheid of moeheid. Het verbetert niet alleen je concentratie, maar daarmee ook je leervermogen. LTO3 vermindert stress en angst, en heeft een zeer positieve werking voor mensen met ADD, ADHD en Asperger.


Goedkoop alternatief voor LTO3 bestellen

Deze krachtige combinatie van supplementen, met als ingredienten (o.a.) L-theanine, Omega 3 en blauw glidkruid is een betaalbaar en goed alternatief voor LTO3. Deze supplementen bevatten samen exact dezelfde ingrediënten als LT03.


LTO3 kopen? Gebruik de juiste dosering

Als je LTO3 gaat kopen en gebruiken vraag je je natuurlijk af welke dosering het beste is. Het algemene aanbevolen gebruik voor volwassenen is dagelijks 3 capsules, 10 minuten voor de maaltijd in te nemen. Neem LTO3 in op een lege maag. De capsules kunnen worden geopend en worden toegevoegd aan vloeibare (suikervrije!) dranken en etenswaren zoals water en (zuivelvrije) smoothies. Sommige vormen van LTO3 zijn smaakloos. Ga je LTO3 bestellen? Let er dan op of je de smaakloze variant koopt, als je dit belangrijk vindt.

Let op: neem nooit meer dan 4 capsules LTO3 per 12 uur zonder een arts te raadplegen.

lto3 bestellen ervaringen
Foto door Element5 Digital via Pexels

Neem LTO3 niet in combinatie met suiker & zuivel

Als je de capsules LTO3 inneemt, is het belangrijk om gedurende een uur daarna geen suiker of zuilvel te nuttigen. Zuivelproducten laten een dunne laag achter op de darm die de opname van LTO3 verhindert. Suiker zorgt ervoor dat het LTO3 supplement niet werkt.

LTO3 kopen voor kinderen

“Is LTO3 veilig voor kinderen?”, vragen veel ouders zich af. Er is geen informatie bekend dat zegt dat LTO3 niet veilig zou zijn voor kinderen. Er is nog weinig onderzoek gedaan naar LTO3 voor volwassenen en kinderen.

Kinderen (vanaf 3 jaar) kunnen LTO3 gebruiken, staat in de bijsluiters. In sommige bijsluiters staat dat de aanbeveling is om eerst een arts te raadplegen, alvorens LTO3 te gebruiken bij kinderen onder de 18 jaar.

lto3 kopen kinderen
Foto door Sander Weeteling

Onder de 45 kilogram is de aanbevolen dosering 2 capsules per dag. Is je kind zwaarder dan 45 kg, dan is de aanbevolen dosering 3 capsules (Bron: Energetic Nutrition). Wanneer je je kind supplementen laat proberen, is het altijd verstandig om dit in overleg met een arts of specialist (bijvoorbeeld een orthomoleculair therapeut) te doen.

Wanneer merk je dat LTO3 werkt?

Het effect van LTO3 is voelbaar na 30 tot 40 minuten en het houdt 8 tot 12 uur aan. De meeste mensen ervaren resultaten op de eerste dag, maar in sommige gevallen kan het 2 tot 15 dagen duren voordat de positieve resultaten worden gevoeld. Wees geduldig en geef je systeem de tijd om vertrouwd te raken met LTO3. LTO3 is een natuurlijk product en het werkt niet op dezelfde manier als chemische producten.

Ben je te ontspannen? Neem de volgende dag een capsule minder.

LTO3 kopen in Duitsland
Volledig ontspannen en gefocust met LTO3. Foto door Mateusz Dach via Pexels

LTO3 kopen? Dit zijn de LTO3 bijwerkingen

Voordat je LTO3 gaat kopen is het belangrijk om te weten welke bijwerkingen je kunt verwachten. LTO3 is een natuurlijk product en voor zover bekend zijn er geen bijwerkingen of contra-indicaties. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de aanbevolen dagelijkse dosering LTO 3 niet overschrijdt.

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en personen met een bekende medische aandoening dienen een arts te raadplegen alvorens ze LTO3 gebruiken. Het gebruik van medicijnen of andere voedingssupplementen die slaperigheid veroorzaken in combinatie met LTO3, wordt niet aanbevolen.

Ervaringen LTO3

Veel mensen zoeken op ‘ervaringen LTO3’. Dit is logisch, want het is een prijzig product, en je wilt natuurlijk wel weten of het je écht kan helpen. In de Facebookgroep Wandering Minds Community wordt er regelmatig over LTO3 gesproken. Meestal zijn de ervaringen positief, maar niet altijd. Sommige mensen ervaren geen positieve of negatieve verandering. Daarom stoppen sommigen met het gebruik van LTO3. Wat ik regelmatig zie is dat mensen al na een week stoppen met het gebruik van LTO3, maar andere mensen geven aan dat het wat tijd nodig heeft voordat het effect merkbaar wordt.

Eigen ervaring met LTO3: probeer het uit!

Zelf heb ik geen ervaring met LTO3, omdat ik andere supplementen gebruik op advies van een orthomoleculair therapeut.

Als je echt wilt weten of LTO3 voor jou werkt, zul je het moeten proberen. Of misschien wil je het goedkopere alternatief voor LTO3 proberen.

Wanneer je op internet gaat zoeken naar ervaringen met LTO3 vind je veel positieve reviews. Zie bijvoorbeeld onderstaande LTO3 reviews (vertaald vanaf Amazon).

Lt03 kopen en ervaringen
Photo by Danilo Alvesd

Ervaringen met LTO3 (vertaald)

5,0 van de 5 sterren

Ik moet zeggen dat LTO 3 het beste natuurlijke supplement is dat ik heb gebruikt voor focus

Ik ben 28 jaar oud en heb het grootste deel van mijn leven geworsteld met ADHD (gediagnosticeerd toen ik 12 was). Nadat ik recepten en andere alternatieve dingen heb geprobeerd, moet ik zeggen dat dit, LT0 3 het beste natuurlijke supplement is dat ik heb gebruikt voor focus. Het is geen ‘magische pil’ – de effecten zijn ietwat subtiel maar erg nuttig. Ik neem de 3 pillen meestal ’s ochtends in met een kopje koffie of twee. Ik heb de afgelopen 4 maanden elke maand een fles gekocht en zal de komende jaren LTO 3 bestellen.

5,0 van de 5 sterren

Mijn zoon gebruikt sinds de kleuterschool medicijnen voor zijn ADHD. We hebben veel verschillende medicijnen en combo’s geprobeerd. Toch veroorzaakte elk medicijn tics, wat tot een blijvende bijwerking kon leiden. Na veel onderzoek te hebben gedaan en talloze forums en artikelen te hebben gelezen, koos ik voor LTO3. Ik had zijn leraren niet verteld dat hij met LTO 3 begon. Binnen een week kreeg ik te horen dat hij zich eigenlijk in de klas concentreerde en zelfs meedeed! Ik kon het niet geloven. Ben super onder de indruk. Ik heb zojuist een tweede fles LTO 3 besteld, zodat we niet opraken en een vervaldag hebben.

Wil je meer LTO3 ervaringen horen? Stel je vraag in Wandering Minds Community, voor iedereen met een uniek brein.

LTO3 kopen in Duitsland

Misschien ben je ervan overtuigd dat LTO3 iets voor jou kan betekenen en ga je LTO3 kopen. Als vervanger van traditionele ADHD medicatie, of gewoon als natuurlijke optie voor meer concentratie, focus, ontspanning en betere slaap. Het middel LTO3 is helaas wat prijzig, daarom kiezen steeds meer mensen voor een goedkoper alternatief voor LTO3. Anderen willen LTO3 kopen in Duitsland.

LTO3 kopen in Duitsland ervaringen
Voel je ontspannen en energiek tegelijk met LTO 3. Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Goedkoper alternatief voor LT0 3 bestellen

LTO3 kopen in Duitsland is een optie, maar je kunt ook kiezen voor een goedkoper alternatief voor LTO3. Dit middel heeft dezelfde ingredienten als LTo3, namelijk L-theanine, omega 3 en blauw glidkruid. In plaats van visolie hebben ze nu ook plantaardige Algenolie (vegan DHA), perfect als je (zo veel mogelijk) veganistisch eet, zoals ik.


LTO3 kopen? Bestel LTO3 vervanger

Deze succesvolle combinatie van supplementen is een goede en betaalbare vervanger voor LTO3. Ingredienten: L-theanine, Omega 3 en blauw glidkruid. Deze supplementen bevatten samen exact dezelfde ingrediënten als LT03.


Wat is jouw ervaring met LTO3?

Steeds meer mensen met ADHD, ADD of autisme gaan op zoek naar alternatieven voor medicatie. Heb jij ervaring met het gebruik van LTO3? Wat was jouw ervaring? Hoelang duurde het voordat de LTO 3 werkte, en gebruik je nog steeds LTO3? Hoe helpt het jou? Deel het in de comments! 🙂


Volg Leuk Leven met ADD op FacebookTwitter en Instagram. Ben je op zoek naar likeminded people? Word lid van Wandering Minds Community, voor iedereen met een uniek brein

lto3 bestellen in duitsland ervaringen

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een product via de link koopt, steun je leuklevenmetadd.nl. Super bedankt daarvoor  Natuurlijk promoot ik alleen artikelen waar ik achter sta, en betaal jij niets extra’s. Ik ben een wannabe-minimalist en zal altijd aanbevelen om een product alleen te kopen wanneer het écht iets toevoegt aan je leven. Of zoals Marie Kondo zou vragen: ‘does it spark joy?’ 

lto 3 bestellen supplement
Super focus dankzij LTO 3 – Foto door Ekaterina Bolovtsova
 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *