loopbaancoach ADD ADHD HSP Danielle

Danielle, AD(H)D en HSP loopbaancoach

Een aantal jaar geleden liep ik vast. Ik wist wat ik allemaal níét meer wilde, maar wat wilde ik wél? Ik had niet genoeg uitdaging in mijn baan en het werd saai. Ik was snel door gegroeid, maar bij meer verantwoordelijkheid kwamen ook taken die ik steeds lastiger (en minder leuk) vond om uit te voeren. (bijvoorbeeld dat ik veel details moest onthouden en budgetten bij moest houden).

Ik kreeg van iemand de tip: blijf dichtbij jezelf. Een simpele uitspraak, maar het had op mij een enorme impact.

Danielle Meesters

Expertise: loopbaan coaching, life coaching, AD(H)D coaching, HSP coaching, NLP, lifestyle coaching & natuurvoeding

Door me te focussen op mijn talenten en mijn gevoeligheid te zien als kracht kwam ik dichterbij mezelf. Hierdoor kon ik veel beter keuzes maken en had ik overzicht over wat WEL bij mij pastte. De focus kwam bij het positieve in plaats van alles wat NIET mogelijk was, was er ineens heel veel WEL mogelijk. 

Dit voelde als vrijheid: vrij om te doen wat ik wil en te zijn wie ik ben. Dit gun ik iedereen!

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd coach help ik mensen met AD(H)D en HSP om het meeste uit hun (werk) leven te halen en weer te gaan doen waar ze energie van krijgen.

Over mij

ADHD HSP ADD coach Danielle

Ik ben: enthousiast, gepassioneerd en ook nuchter. Hoogsensitief en empathisch, maar houd een spiegel voor wanneer nodig. Ik ben gek op friet met mayo, mijn lieve man en dochtertje Luna. Vrijheid, vertrouwen en plezier zijn mijn belangrijkste kernwaarden.

Ik woon in Amsterdam zuidoost, met vrij uitzicht op de natuur, dit vind ik fantastisch omdat de natuur mij rust geeft.⁠
⁠Maar ik ben ook snel in de stad om gezellig een drankje te gaan doen met vriendinnen.⁠

Ik doe regelmatig aan yoga en ben graag bezig met spiritualiteit. Waar ik ook van kan genieten is een dansje & zingen met muziek op standje gehoorbeschadiging in de auto


Gratis inspiratiesessie

Loop jij als AD(H)D’er of HSP’er vast in je carrière? Heb jij het gevoel dat je meer kunt, maar dat je tegen dingen aanloopt die jou belemmeren in je carrière. Zou jij meer grip, rust en overzicht willen ervaren en een duidelijke richting hebben in je carrière?

Vanuit mijn eigen ervaring met ADHD en de behoefte om verbinding te voelen hielp ik al vele volwassenen met AD(H)D en HSP. Dit doet ik met enthousiasme, positieve energie en altijd vanuit begrip, herkenning en met kwetsbaarheid.

Ben jij benieuwd wat ik als coach voor jou kan betekenen? Vul het aanvraagformulier in en ik neem contact met je op voor een gratis kennismakingssessie!


Loopbaancoach adhd en hsp