beste energie pillen kopen online

De beste energie pillen kopen? Maak niet deze fout!

Iedereen wil meer energie hebben. Dit is best logisch, want als je veel energie hebt voel je je beter, en kun je meer doen en/of bereiken. Er zijn verschillende manieren om je energieniveau te verhogen. Ben je op zoek naar de makkelijke oplossing? Hier vind je informatie over de beste energie pillen. De beste energie pillen kopen? Ook daarvoor heb ik tips! Maar nog belangrijker: voorkom een belangrijke fout die veel mensen maken bij het kopen van energiepillen!

Wat zijn energie pillen?

Energie pillen is ook wel een verzamelnaam voor alle medicijnen, supplementen en vitamines die jou een energie boost kunnen geven. Er zijn verschillende manieren om je energieniveau te verhogen. Het belangrijkste is natuurlijk om te zorgen voor een gezonde levensstijl. Dit betekent; voldoende slaap, rust, ontspanning, beweging en de juiste voeding. Maar ook de mate van zingeving in je leven heeft veel invloed op je energieniveau. Veel mensen raken bijvoorbeeld burn-out omdat ze niet op de juiste werkplek zitten.

Energiepillen kunnen je ondersteunen bij het krijgen van meer energie in je leven.

energie pillen kopen
Photo by Fuu J on Unsplash

Energie pillen kopen: hier moet je op letten

Als je de beste energie pillen wilt kopen, houd dan rekening met een aantal zaken. Ten eerste is een pil of supplement geen vervanger van een gezonde levensstijl. Als je veel energie wilt hebben, is het bijvoorbeeld belangrijk dat je goed eet en voldoende beweegt en slaapt. Natuurlijke supplementen kunnen jouw slaap ondersteunen, en hier vind je nog meer slaaptips. Ook yoga kan je helpen om meer energie te krijgen. Als je veel energie wil hebben, is het belangrijk dat je in balans bent; lichamelijk en geestelijk. Een energiepil geeft je misschien op de korte termijn een boost, maar op de lange termijn is het aan te raden om een gezonde levensstijl te gaan ontwikkelen.

Wil je op een serieuze manier de balans in je lichaam versterken met behulp van voeding en supplementen? Ga dan eens in gesprek met een orthomoleculair therapeut.

Voorkom deze fout als je energie pillen gaat kopen

Er zijn dus verschillende oorzaken voor een energietekort. Denk aan stress, slaaptekort, verkeerde voeding, teveel koffie, suikers, alcohol en/of energiedrankjes en een gebrek aan zingeving in je leven.

Één van de grootste fouten die mensen maken bij het kopen van energiepillen, is dat zij niet weten waarom ze weinig energie hebben, en vervolgens zonder nadenken (goedkope) energie pillen kopen. Als je dit doet, is de kans groot dat je de plank misslaat.

Als je energie pillen gaat kopen, is het belangrijk om te weten (of om een idee te hebben) waardoor het komt dat je weinig energie hebt. Slaap je bijvoorbeeld slecht? Dan zou een slaap supplement jou kunnen helpen. Krijg je te weinig goede stoffen binnen via je voeding? Ga dan gezonder eten, en zorg eventueel voor een aanvulling zoals een green juice. Als je te weinig vitamines binnen krijgt, is het namelijk onmogelijk om veel energie te hebben.

1. Pillen voor energie bij slaapgebrek

Heb je vooral last van slaapgebrek? Slaap je te kort, kan je moeilijk inslapen of word je continu wakker 's nachts? Dan gaat een supplement die jou helpt bij beter slapen jou enorm veel enerige geven.

Slaap supplement kopen

Dit slaap supplement zorgt er niet alleen voor dat je beter slaapt, maar het verhoogt tegelijkertijd je serotonine niveau. En zoals je misschien wel weet, wordt serotonine het ‘gelukshormoon' genoemd. Je boost je energie dus met dit supplement omdat je beter slaapt én om dat je meer serotonine aanmaakt.

Lees hier meer over hoe je je serotonine kunt verhogen.

2. Energie pillen bij (emotionele) stress

Verschillende pillen (supplementen) kunnen je ondersteunen als je veel (emotionele) stress hebt. Rhodiola en Ginseng zijn twee kruiden die regelmatig worden ingezet bij stress, maar ook bij depressie.

Rhodiola groeit in koude en bergachtige streken, en dit krachtige adaptogeen verbetert jouw vermogen om met stress en depressie om te gaan. En als je geen energie meer verliest aan stress of depressie, heb je energie voor andere dingen!

Rhodiola en Ginseng energie pillen kopen

Rhodiola en Ginseng zijn twee kruiden die een enorm positieve bijdragen leveren aan je emotionele balans. Heb je last van stress, en voel je je daardoor moe en futloos? Dan is dit misschien wel het supplement voor jou.

3. Energie pillen bij mentale vermoeidheid

Heb je een drukke baan, moet je je regelmatig concentreren op je studie of ben je ondernemer? Dan ben je misschien vermoeid omdat jouw brein vermoeid is. In dit geval, kunnen supplementen die goed zijn voor je hersenen jou een enorme boost geven in je energie.

Breinpillen kopen voor meer energie

Kan jouw brein wel wat ondersteuning gebruiken? Kies dan voor energie pillen die je hersenen ondersteunen.

beste energie pillen kopen
Photo by Miguel Bruna on Unsplash

Volg Leuk Leven met ADD op FacebookTwitter en Instagram. Ben je op zoek naar likeminded people? Word lid van Wandering Minds Community, voor iedereen met een uniek brein

energiepillen ervaringen

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een product via de link koopt, steun je leuklevenmetadd.nl. Super bedankt daarvoor  Natuurlijk promoot ik alleen artikelen waar ik achter sta, en betaal jij niets extra’s. Ik ben een wannabe-minimalist en zal altijd aanbevelen om een product alleen te kopen wanneer het écht iets toevoegt aan je leven. Of zoals Marie Kondo zou vragen: ‘does it spark joy?’ 

Hey, jij daar!

Volg ons op de socials voor meer tips, ervaringsverhalen en een dosis extra inspiratie voor je Unieke Brein. Wil je je verbinden met gelijkgestemden? Onze community is een veilige plek waar je ervaringen deelt, vragen stelt & nieuwe vrienden maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top