concentratie supplement
Problemen bij ADD/ADHD/HSP,  Supplementen bij ADHD/ADD/HSP

Op zoek naar concentratie pillen? Hier vind je 2 populaire natuurlijke concentratie pillen

Steeds meer mensen stellen de vraag ‘wat zijn de beste concentratiepillen?’. Of je nu ADHD of ADD hebt, of gewoon moeite hebt je te concentreren, steeds vaker wordt er gezocht naar een concentratie supplement of andere pillen voor concentratie. Wil jij natuurlijke concentratie pillen kopen? In dit artikel vind je informatie over concentratie supplementen en natuurlijke concentratie pillen. Ook vind je informatie over 2 populaire en 100% natuurlijke concentratie supplementen.

Table Of Contents

Let op: Ik ben geen arts, voedingsdeskundige of specialist. Dit artikel is geschreven op basis van ervaring en externe bronnen. De informatie in dit artikel is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Neem bij vragen altijd contact op met een arts of andere gekwalificeerde zorgverlener. Een supplement dient als aanvulling en is geen vervanging voor een gezonde levensstijl.

Moeite met concentratie en focus en daarom op zoek naar natuurlijke concentratie pillen?

We leven in een drukke tijd, en tegelijkertijd wordt er veel van ons verwacht. Maar niet iedereen kan zich even goed focussen en concentreren. Daarom lukt het niet iedereen om aan de verwachtingen te kunnen voldoen die bijvoorbeeld op school of op de werkvloer gesteld worden. Geen wonder dat er steeds vaker gezocht wordt naar de beste concentratiepillen.


Direct de beste natuurlijke concentratie pillen kopen

Natuurlijk Presteren biedt verschillende natuurlijke concentratie pillen, zoals de Concentratieboost en Alfa Focus. Benieuwd? Probeer deze supplementen uit en bekijk de informatie.


Problemen met focus en concentratie kunnen door vele dingen worden veroorzaakt, zoals stress, angst en depressie. Omdat er zo’n grote groep mensen is die zich (dagelijks) niet kan concentreren, is er zelfs een diagnose voor. De diagnose is ADHD (of ADD), oftewel aandachtstekortstoornis met of zonder hyperactiviteit. Maar ook volwassenen en kinderen zonder deze diagnose kunnen moeite hebben met focus en concentratie. Volwassenen gaan daarom steeds vaker op zoek naar pillen voor concentratie.

concentratie pillen natuurlijk supplement

Concentratieproblemen oplossen, met of zonder concentratie pillen?

Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat je je beter kunt concentreren. Een gezonde en gebalanceerde levensstijl is natuurlijk heel belangrijk. Denk hierbij aan voldoende bewegen, zonlicht en gevarieerde voeding. Maar met meditatie of Mindfulness, kun je leren om je beter te concentreren.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een korte termijn oplossing, zoals een concentratie supplement of concentratie pillen. Natuurlijke concentratie pillen kunnen een mooie tijdelijke oplossing zijn. Als je deze natuurlijke concentratie pillen gebruikt, heb je voldoende focus om gewoontes aan te passen, waardoor je je voor de rest van je leven beter zult kunnen concentreren.

Natuurlijke concentratie pillen of concentratie medicijnen?

De farmaceutische industrie heeft talloze concentratie medicijnen op de markt gebracht. Denk aan medicijnen zoals Ritalin, Dexamfetamine en Concerta. Deze middelen worden voorgeschreven aan volwassenen en kinderen met ADHD of ADD.

Maar niet iedereen wil medicatie slikken, en voor de mensen die op zoek zijn naar alternatieve concentratie pillen, zijn er natuurlijke concentratie supplementen, oftwel natuurlijke concentratie pillen.

concentratie supplement voor meer focus
Foto door Polina Tankilevitch via Pexels

Wat doet een concentratie supplement?

Concentratie pillen op natuurlijke basis – oftewel een concentratie supplement – stimuleert, voedt of ondersteunt jouw brein op een natuurlijke wijze. Natuurlijke concentratie supplementen bestaan uit 100% natuurlijke ingredienten zoals vitamines, mineralen en kruiden. Denk aan L-theanine, Omega 3, Blauw Glidkruid, Biotine, Rhodiola, Ginseng, Magnesium en Bacopa. Al deze kruiden, vitamines en mineralen hebben een positief effect op je brein.

Er zijn veel supplementen die jouw concentratie kunnen verhogen. Hier vind je 2 populaire concentratie supplementen in Nederland en Belgie.

Concentratie supplement 1: LTO3

LTO3 is een wereldbekende combinatie bestaande uit L-Theanine, Omega-3 en Glidkruid. Dit concentratie supplement verbetert je leervermogen en de concentratie, en is daarom een populair supplement.

Goedkopere variant van LTO3

LTO3 is best een prijzig concentratie supplement. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een goedkoper alternatief. Het goedkopere alternatief is een combinatie van 2 concentratie pillen, namelijk een focus supplement en een omega 3 supplement. Deze LTO3 vervanger heeft dezelfde ingrediënten, namelijk L-theanine, Omega 3 en Blauw Glidkruid.

Koop hier de goedkopere variant van LTO3

beste natuurlijke concentratie pillen

Veganistisch? Koop i.p.v. de combi hierboven de combinatie Alfa focus met Algenolie (let op, gebruik altijd een Omega-3 supplement zoals algenolie met een hoog DHA%)

Concentratie supplement 2: Concentratieboost

Ieder lichaam is anders. Werkt de bovenstaande optie voor jou niet optimaal? Een ander populair natuurlijk concentratie supplement is de Concentratieboost. De Concentratieboost bestaat uit 9 belangrijke ingrediënten die jouw brein ondersteunen en je meer focus en concentratie geven. Dit concentratie supplement behoort al jaren tot de meest succesvolle en effectieve concentratiepillen van Nederland en België.

Belangrijke werkzame ingrediënten van dit supplement zijn L-theanine, Rhodiola, cafeïne en magnesium.

Concentratieboost kopen

concentratie pillen natuurlijk
Foto door Polina Tankilevitch 

Meer tips voor focus en concentratie

Er zijn verschillende oorzaken voor concentratieproblemen, wat het oplossen van concentratieproblemen niet eenvoudig maakt. Misschien slaap je slecht, haal je niet voldoende vitamines en mineralen uit je voeding, drink je teveel alcohol of zijn er andere oorzaken. Een aantal algemene tips voor betere focus en concentratie:

Volg Leuk Leven met ADD op FacebookTwitter en Instagram. Ben je op zoek naar likeminded people? Word lid van Wandering Minds Community, voor iedereen met een uniek brein

beste concentratiepillen natuurlijk

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een product via de link koopt, steun je leuklevenmetadd.nl. Super bedankt daarvoor  Natuurlijk promoot ik alleen artikelen waar ik achter sta, en betaal jij niets extra’s. Ik ben een wannabe-minimalist en zal altijd aanbevelen om een product alleen te kopen wanneer het écht iets toevoegt aan je leven. Of zoals Marie Kondo zou vragen: ‘does it spark joy?’ 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *