ADHD cursus, ADD cursus en HSP cursussen, een overzicht

Heb jij ADHD, ADD of ben je HSP, en ben je op zoek naar een cursus die jou kan helpen? Op deze pagina vind je een overzicht van alle interessante offline en online cursussen voor mensen met ADHD, ADD en/of HSP.

Je kunt natuurlijk op zoek gaan naar cursussen die specifiek voor ‘unieke breinen’ zoals ADD’ers en ADHD’ers zijn. Maar wanneer je het label even loslaat, zijn er heel veel interessante cursussen en trainingen die jou kunnen helpen bij het je beter voelen en bij persoonlijke ontwikkeling. Begin vandaag nog en maak je leven leuker, fijner, relaxter, georganiseerder, energieker en meer in balans.

Waarom een online cursus ADHD, ADD en HSP

ADD, ADHD en HSP zijn simpelweg labels voor een groep mensen die last heeft van dezelfde symptomen. Jij hebt bijvoorbeeld last van overgevoeligheid, overprikkeling, impulsiviteit, chaos in je hoofd, chaos in je leven en in je huis, enz. Ene online cursus voor ADHD, ADD of HSP kan jou helpen:

 • meer balans te vinden in jouw leven;
 • rust te ervaren;
 • stress de baas te worden;
 • minder snel overprikkeld te raken;
 • meer zelfvertrouwen te krijgen
 • erachter komen wie je bent en wat je wilt in het leven
 • beter keuzes leren maken;
 • en meer…

Top ADD, HSP en ADHD cursussen

Hieronder vind je een lijst van de beste cursussen voor mensen met ADD, ADHD en HSP.

Online cursus adhd mindfulness

3. Binnenkort: ADHD stappenplan om op 100% natuurlijke wijze met ADHD om te gaan (online training)

Een biochemicus in samenwerking met een epigenetisch orthomoleculair therapeut ontwikkelen momenteel een stappenplan om op 100% natuurlijke wijze met je AD(H)D om te gaan. Aan bod komen o.a. levensstijl, voeding, neurotransmitters en supplementen. De training zal bestaan uit makkelijke stappen, en alles is wetenschappelijk onderbouwd.

Deze ADHD training is voor iedereen die last heeft van ADHD symptomen en hier op een natuurlijke manier mee om wil gaan.

Deze training gaat ongeveer 40 euro kosten.

Wil je op de hoogte blijven van deze training en weten wanneer deze gelanceerd wordt? Laat dit even weten via het contactformulier, dan zet ik je op de lijst!

2. Online cursus Mindfulness

Wil jij je met je ADHD, ADD of HSP leren hoe je je volledig kunnen focussen? Zou het niet super fijn zijn om je concentratie te verbeteren? Dat kan, met Mindfulness! Met Mindfulness train je je concentratie, maar tegelijkertijd leer je je beter ontspannen én hoe je kunt stoppen met piekeren. Dankzij Mindfulness kom je volledig in je kracht, en zul je meer energie hebben.

Toen ik een burn-out had, nog voordat ik de diagnose ADD kreeg, deed ik een cursus Mindfulness. Dit veranderde mijn leven!

Mindfulness zorgt voor

 • Minder stress en betere emotionele balans
 • Beter beslissingen kunnen nemen
 • Meer focus en concentratie
 • Betere en kwalitatievere nachtrust
 • Meer controle over het autonome zenuwstelsel
 • Verhoging van het algehele gevoel van geluk
 • Toename in creativiteit

Meer informatie over Mindfunless bij ADD, ADHD en HSP…


Volg online een 8-weekse Mindfulness training

Kies een online cursus mindfulness als jij minder stress, meer balans, een betere focus/concentratie wil hebben en beter wil slapen.


ADD cursus en ADHD cursus

3. Online cursus minimalistisch leven

Wat mij ook enorm geholpen heeft bij het onder controle krijgen van mijn ADD, is minimaliseren. Minder spullen betekent minder rommel, en minder afleiding.

Lees meer over wat minimalistisch leven kan betekenen bij ADHD, ADD of HSP…


Leer minimalistisch leven voor meer rust

Wil jij graag minimalistisch leven voor meer tijd, rust, vrijheid en ruimte? Ben jij snel overprikkeld en wil je daar nu eindelijk iets aan doen? Is jouw huis vaak rommelig en raak je spullen kwijt? Met deze cursus ga jij stap voor stap aan de slag met het ontwikkelen van een minimalistische levensstijl op jouw manier.