Coaches

Onze aanbevolen professionals

Ben jij er klaar voor om de regie te nemen over je leven, en om op een gezonde en duurzame manier aan de slag te gaan met jouw unieke brein? Leuk Leven met ADD werkt samen met een tof team van enthousiaste coaches, die ieder hun eigen stijl van coachen en specialisme hebben. Of jij nu een ADHD coach, HSP coach of ADD coach zoekt, al deze coaches hebben een vergelijkbare visie. Zij zien jou niet als iemand met een stoornis, maar als iemand met een uniek brein, vol mogelijkheden.

Neem jij de regie over jouw leven? Bekijk de profielen van het team van coaches en kijk wie het beste bij jou past!

Het team van ADHD, ADD en HSP coaches is hier voor jou als jij:

  • het beste wil halen uit jouw unieke brein & wil stralen met je ADHD, ADD of HSP;
  • met meer focus, richting, balans en zelfvertrouwen wil leven;
  • op een duurzame & gezonde manier wil leren omgaan met jouw uitdagingen;
  • volledig in je kracht wil komen met ADD, ADHD of HSP.

Danielle is HSP, ADD en ADHD lifestyle & loopbaancoach

Loop jij als AD(H)D’er of HSP’er vast in je dagelijkse leven of carrière? Heb jij het gevoel dat je meer kunt, maar dat je tegen dingen aanloopt die jou belemmeren in je loopbaan? Zou jij meer grip, rust en overzicht willen ervaren en een duidelijke richting hebben in je leven en carrière?

Danielle is lifestyle- & loopbaancoach voor mensen met AD(H)D en HSP. Vanuit haar eigen ervaring met ADHD en de behoefte om verbinding te voelen hielp zij al vele volwassenen met AD(H)D en HSP.  Dit doet zij met enthousiasme, positieve energie en altijd vanuit begrip, herkenning en met kwetsbaarheid. Vul het formulier in en plan een inspiratiesessie met Danielle. Dit gesprek is kosteloos, als je besluit een vervolgtraject aan te gaan met Danielle.

HSP-ADHD-ADD-coach-Danielle

Jim, ervaren ADHD loopbaancoach en carrièrecoach

Heb jij nog plezier in je werk? Of kost het steeds meer moeite? Zou je graag wat anders willen, maar heb je geen flauw idee wat of hoe je het aan moet pakken? Misschien droom je stiekem wel van een mooie zelfstandige stap of een bepaalde functie, maar is er dat twijfelstemmetje dat je ervan weerhoudt om er echt werk van te maken…
 
Ik ben erop gericht mensen met meer plezier en succes hun loopbaan vorm te laten geven. Dat doe ik door terug te keren naar de basis. Niet te ingewikkeld. Soms confronterend, altijd met humor en enigszins uit de comfortzone. Deze coaching helpt jouw koers weer scherp te krijgen. Effectief laten zien wie je bent en waar je voor staat. Het geeft je zelfvertrouwen en een stevige basis waarop je altijd kan terugvallen.

ADHD loopbaan coach Jim Golstein
Scroll naar top